En sommerhilsen til alle Volvo-venner

Ferien er godt i gang, de fleste kontorlokaler har en stille atmosfære og ute skinner solen i  store deler av Norge.

ØysteinHerland_222Det finnes ikke, slik jeg ser det, et bedre tidspunkt for noen enkle halvårsrefleksjoner, refleksjoner etter ett år som blogger og dessuten noen tanker om fremtiden.

Men aller først, tusen takk til alle dere som valgte å kjøpe Volvo hos oss i løpet av de første seks månedene i år. Om det var en ny Volvo eller Volvo Selekt bruktbil. Og selvsagt tusen takk til alle dere som valgte å servisere eller reparere bilen på et av våre verksteder slik at bilen din skal fortsette å være en sikker og pålitelig Volvo i årene som kommer.Første halvår for oss i Volvo Car Norge AS ble et godt halvår og i henhold til de planer vi hadde lagt. Årsaken tilegner jeg dere, så igjen et stort takk fra oss som jobber i Volvo-organisasjonen, her på hovedkontoret, men også fra alle våre Volvo-kollegaer i forhandlernettet.

Ett år som blogger

Nå i sommer har jeg også lagt bak meg mitt første år som blogger. Jeg har i løpet av dette året funnet en ny kanal å kommunisere nyheter, refleksjoner, utfordringer og muligheter og sist og kanskje aller mest så har jeg funnet meg en ny måte å kunne kommunisere direkte med dere som kunder.

Som leder for et av de sterkeste varemerkene innen bilbransjen, ja egentlig også utenfor bransjen, er kommunikasjon med kunder helt avgjørende slik jeg ser det.

Bloggen har gjort dette mulig på en ny, enkel og uformell måte, og har gitt meg mange gode innspill. Jeg tror også at bloggen har vært en viktig formidler av hvordan det ser ut innenfor Volvos vegger, hvordan vi tenker, hvordan vi prioriterer, hva vi bekymrer oss for og ikke minst hva som gleder oss.

Derfor har bloggen, sammen med de øvrige sosiale nettverkene jeg og resten av teamet i Volvo Car Norge er engasjert i, blitt en viktig arena for meg. Dette er noe som gjør at jeg gleder meg stort til fortsettelsen.

Jeg vil fortsette å fokusere på de spesifikke Volvo-relaterte sakene, men jeg tenker også å begi meg ut i et litt bredere perspektiv denne høsten. Det markedet vi lever i og som driver vår virksomhet fremover er i større endringer enn noen gang. Det gjelder ikke bare oss innen bilbransjen, men tvert imot de aller fleste bransjer. Vi som ledere har et ansvar for å ta oss gjennom de endringer som kommer og som også inntreffer raskere og raskere. Det er et tema jeg tenkt å berøre på bloggen min denne høsten og fremover.

Dessuten ser jeg også frem mot å kunne avsløre mere om hva som skjuler seg i vår nye XC 90 som lanseres denne høsten. Jeg vil fortelle dere mer om hvordan vi setter nye standarder både for sikkerhet og for miljø. Jeg tror derfor at denne høsten blir en bra høst, i alle fall gleder jeg meg til å dele og å diskutere med dere her på bloggen min.

Inntil da, ønsker jeg dere alle en fortsatt flott sommer, og for de av dere som ferdes ute i trafikken, kjør forsiktig, vis hensyn til dine medtrafikanter og pass på deg selv, selv om du kjører en av verdens aller sikreste biler.

Med sommerlig hilsen,

Øystein

2 kommentarer til «En sommerhilsen til alle Volvo-venner»

 1. Hei Øystein,

  Takk for hyggelig sommerhilsen. Og takk for profesjonell oppfølging fra ditt system. Konstaterer at Volvo forvalter og forsterker merkevaren i et marked med sterk konkurranse. Det er derfor ekstra spennende å høre til Volvo-familien nå. Det er nok mange med meg som venter spent på eksteriøret på XC90, og fikler nervøst med ordre-knappen. Imøteser virkelig det nye flaggskipet!

  Mvh
  Baard Mo

  1. Hei Baard!
   Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding
   Fortsatt god sommer !
   Med vennlig hilsen
   Øystein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *