Et år som blogger…..

Noen refleksjoner, og kommer jeg fortsatt til å være en blogger?

ØysteinHerland_08I mai i år startet jeg som en fersk og uerfaren blogger, men motivert av både venner og samarbeidspartnere, til å ta i bruk denne nye kommunikasjonskanalen.

Etter at jeg i mange år har fått muligheten til å uttrykke meninger og synspunkter i debatter, diskusjoner og til tider i media var jeg altså klar til å kaste meg ut i ukjent farvann, jeg skulle debutere som blogger.

I Volvo har vi naturlig vis vært aktive i sosiale media i mange år, men nå var tiden inne til at jeg som Volvo-sjef skulle bli blogger, kanskje litt skummelt, men også utrolig spennende.

Hva har jeg så fått av erfaringer og opplevelser etter dette første tre kvart året med blogg?

15 bloggposter har det blitt, men la meg starte der hvor vi normalt avslutter.  Tusen takk til dere som leser, kommenterer og diskuterer det jeg har publisert.  Det er her jeg har hentet inspirasjonen min til å fortsette i denne nye dialogkanalen.

Jeg har dessuten erfart at bloggen har vært et bra sted å dele tidsriktige refleksjoner med dere.  Her har jeg raskt kunne kommentere saker som påvirker tilværelse både for dere som kunder og bilister og oss som bilprodusent.

Når jeg nå ser tilbake på mine blogger dette året er det ingen tvil om at sikkerhet og miljø har stått sentralt, men det er kanskje ikke så unaturlig ut fra at jeg brenner for dette både privat og profesjonelt.

Som leder i Volvo har bloggen også vært en egnet kanal hvor jeg har kunnet dele noen av framtidstankene vi har.  Den teknologiske utviklingen går raskere og raskere og vi går spennende tider i møte.  Fremtidsvisjonene våre, Nullvisjonen for drepte og hardt skadde og for utslipp til miljøet, er klare og står fast, og det er hyggelig å kunne dele og dessuten få feedback nettopp fra dere som vi utvikler teknologien for.

For min videre blogging er det helt klart en målsetning å dele enda mere og kanskje forsøke å engasjere dere ytterligere med enda flere tilbakemeldinger og diskusjoner.

Takk igjen til dere som følger bloggen min, jeg ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nyttår og håper å se dere innom bloggen også i året som kommer.

Øystein

6 kommentarer til «Et år som blogger…..»

 1. Hei
  Jeg har en volvo V 50 2007 modell reg.nr:RK 73883 inne på service, den er kjørt 140000 km.
  Jeg kjøpte den april 2013 og alle servicer er fulgt på bilen. Jeg får nå beskjed om at partikkelfilter må skiftes på bilen, noe som skulle vært gjort på 120000 km servicen som vil koste ca 14000 kr.
  Den servicen på 120000 km ble gjort på et Volvo verksted også (Billia Forus Stavanger)
  Finnes det noe garanti/reklamasjonordninger når alle servicer er fulgt?
  Dette synes jeg er veldig dårlig av Volvo.
  Med hilsen
  Leif Håkon Berentsen

  1. Hei,
   Leit å høre at du ikke er fornøyd med oss. Jeg har sjekket litt i denne saken, og jeg tror det er enklest at vi tar dette på telefon. Kan du sende meg dine kontaktdata på mail, oherland@volvocars.com så ringer jeg deg så snart som mulig

   Med vennlig hilsen
   Øystein

  1. Hei Stein,
   Takk for tilbakemelding, jeg følger spent med 
   Bloggingen min er vært en ny og hyggelig erfaring, der er jeg nok kommet for å bli. Et fint fora for å kunne kommunisere med kunder, gi uttrykk for personlig engasjement og få direkte feedback. Etter et år på bloggen er dette min konklusjon.

   Med vennlig hilsen
   Øystein

 2. Hei Øystein!
  «Bedre sent enn aldri» ( : )! Tilbake til forrige århundrede – ifb med OL94 viste vi en toppmodell el-bil på Lillehammer. Er det noen produksjonsmodell på gang ?
  Med vennlig hilsen
  Leif

  1. Hei,
   Ja på Lillehammer ble ECC ( Environment Consept Car ) vist. Den står på vårt museum i Gøtebog må vite:)
   Vi har nok beveget oss langt siden den gang og det er mange spennende modeller på gang.
   Den første er vår nye XC 90 og den kommer til å sette nye standarder på mange områder.

   Med vennlig hilsen
   Øystein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *